Laatste nieuws:

Starttijden Abel Tasman Fietstocht bekend!

In deze tabel ziet u de starttijden per startgroep.

Links staan de starttijden, rechts naast de starttijden staan 5 startgroepen die op die tijd starten. U zoekt uw startgroep op in de tabel en ziet vervolgens links in de kolom uw starttijd.

U dient zich 10 minuten voor de genoemde starttijd te melden bij de ingang van het startvak.
(Als uw starttijd 9:45 is meld u zich om 9:35 bij het startvak, als uw starttijd 10:55 is meldt u zich 10:45 bij de ingang van het startvak)

Graag tot ziens op 26 augustus!

Lees verder

Uit de Streekkrant

Op zaterdag 26 augustus rond 9:00 uur zal burgemeester Van der Tuuk het startschot verzorgen van de 2e Abel Tasman Fietstocht. Na de eerste editie die vorig jaar onder stralende omstandigheden een prachtige dag opleverde, heeft de organisatie zich wederom ingespannen om voor u als deelnemer een schitterende ‘beweegdag’ te organiseren. Dit jaar is er geen leeftijdslimiet en is het maximaal aantal deelnemers verdubbeld ten opzichte van vorig jaar. De organisatie hoopt op een volle bak en een vriendelijk zonnetje. De ervaring leert dat de meeste deelnemers de weersvoorspellingen even afwachten alvorens zich op te geven. U kunt zich dus nog opgeven, zelfs in deze laatste week voor de start! Voor opgave kunt u terecht op www.promotielutjegast.nl . U kunt zichzelf opgeven of een groep, het wijst zichzelf. Per deelnemer krijgt u meteen een bevestigingsmail met daarbij een link naar de startkaart en een startgroepnummer. Vanaf 19 augustus kunt u op de webstite (www.promotielutjegast.nl) vinden hoe laat uw startgroep start en hoe laat u zich kunt melden aan de start. De verzamelplaats is achter het Kompas, de start naast het Kompas en er is voldoende parkeerruimte voor de auto. U kunt de borden volgen richting parkeerterrein. De organisatie biedt u voor € 15,- een volledig verzorgde dag inclusief 2 maal een koffiepauze en een lunch. De route is 42 kilometer lang en biedt u veel bekijks! Deelnemers van 55 jaar of ouder kunnen op vertoon van een geldig ID-bewijs 2 euro terugkrijgen. De organisatie van de Abel Tasman Fietstocht is in handen van “Grootegast in beweging” en Stichting Promotie Lutjegast.

Lees verder

500 deelnemers

U kunt zich vanaf vandaag aanmelden voor de Abel Tasman Fietstocht. Er kunnen maximaal 500 deelnemers meefietsen. Wij hopen natuurlijk dat we dit aantal gaan halen en dat de tweede editie van de fietstocht weer net zo mooi wordt als de eerste. Dus meldt u aan en zegt het voort!

Lees verder

Contact Stichting Promotie Lutjegast

Stichting Promotie Lutjegast

Fransvisscherstraat 4
9866 AX Lutjegast

Facebook
Twitter