Laatste nieuws:

Vrienden van de 5e Abel Tasman Struuntocht

Het is op dit moment zondagmiddag 15 september en we kijken terug op een fantastische Struuntocht! Wat een enthousiasme, wat een inzet en wat een geweldige betrokkenheid bij u als deelnemer, supporter, sponsor en/of vrijwilliger. 
Langs deze weg willen we een ieder die op welke manier dan ook z'n steentje bijgedragen heeft aan de 5e ATS enorm bedanken. Wij hebben veel lovende woorden gekregen maar geven deze graag door aan u! Een klein leger aan vrijwilligers heeft er voor gezorgd dat we in Lutjegast, Zuidhorn, Enumatil, Boerakker en Grootegast op een fantastische manier zijn geholpen om alles goed te kunnen organiseren. Wij zijn trots op jullie en dankbaar voor een ieders inzet. 
Daarom een oprecht "DANK-JULLIE-WEL" en graag tot 9 september 2023.

Lees verder

Struuntochtbijlage

De struuntochtbijlage wordt verspreid in het verzorgingsgebied van de Streekkrant. Heeft u hem niet ontvangen dan kunt u hem hier downloaden.

Klik hier!

Veel leesplezier.

Lees verder

Spieren voor Spieren

Doneer hier!

Dit maal hebben wij ons verbonden aan het goede doel "Spieren voor spieren". De Stichting Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen met een spierziekte. Opbrengsten van fondsenwervende activiteiten worden snel en effectief ingezet ten behoeve van onderzoek naar spierziekten en de verbetering van het diagnose- en behandelingstraject. Hiervoor richt de Stichting diverse kinder- en expertisecentra op. Onder het motto ‘Gezonde spieren zetten zich in voor zieke spieren’ ondersteunen veel (ex) topsporters de doelstellingen van de Stichting. Alles is erop gericht om spierziekten de wereld uit te helpen. Om de kwaliteit van leven te verbeteren investeert de Stichting in de ontwikkeling van hulpmiddelen en worden er jaarlijks diverse leuke activiteiten voor kinderen met een spierziekte georganiseerd. 

Lees verder

Contact Stichting Promotie Lutjegast

Stichting Promotie Lutjegast

Fransvisscherstraat 4
9866 AX Lutjegast

Facebook
Twitter