Abel Tasman Fietstocht

De Abel Tasman Fietstocht is een fietstocht welke in 2016 voor het eerst georganiseerd werd door Stichting Promotie Lutjegast in samenwerking met Grootegast in Beweging. Dit jaar zal de derde editie plaatsvinden op zaterdag 22 september 2018. De voorgaande jaren was de tocht een groot succes, SPL gaat er alles aan doen er dit jaar weer een geslaagde dag van te maken.


Inschrijving Deelname kost € 15. Een link naar de startkaart ontvangt u in een retourmail na opgave en succesvolle Idealbetaling op het door u doorgegeven emailadres. Prijs is inclusief 2x koffie/thee, 1x lekkers, een complete lunch en een aandenken aan de fietstocht.


Groepen

Wilt u samen met anderen fietsen? Dan dient 1 persoon de hele groep op de geven ivm de starttijd.


Tijden
De fietstocht start bij het Kompas in Lutjegast. De groepen fietsers starten om de 10 minuten vanaf 09:30. Een week voor de fietstocht worden de starttijden per startgroep bekend gemaakt via onze site www.promotielutjegast.nl. De lunch kan tussen 11.20 en 14.00 genuttigd worden in een restaurant langs de route. De finish is wederom in het Kompas. U kunt finishen tot 17.00 uur.


Starttijden


Route
Die houden we nog even geheim. De tocht is ongeveer 50 km. Bij de start krijgt u een routekaart. Onderweg is een fietsenmaker aanwezig.Contact Stichting Promotie Lutjegast

Stichting Promotie Lutjegast

Fransvisscherstraat 4
9866 AX Lutjegast

Facebook
Twitter